Вірменія може передати Україні ЗРК «Оса» та ракети для «Точка-У»

Підпишись на нас:

Західні партнери розпочали процес налагодження співпраці між ними та Вірменією. На тлі цих подій на росії «підгорає» у пропагандистів, котрі вважають, що тепер Єреван передасть Україні всю радянську техніку.

На болотах скаржаться, що Вірменія передасть Україні ЗРК «Оса» та ракети для «Точка-У»

Найголовнішою темою дня на російських телеканалах є поставка Вірменією Україні пускових установок та ракет до ОТРК «Точка-У» та радянських ЗРК, наприклад, ЗРК «Оса». За неофіційними даними, таких комплексів у Вірменії понад 40 одиниць, а ракет до «Точка-У» – 200 штук.

Згідно офіційних даних The Military Balance 2023 відомо, що в розпорядженні ЗС Вірменії є три пускові установки до ОТРК «Точка-У», однак жодних даних про кількість ракет. Також немає даних про наявність кількості ЗРК, зокрема тих же «Оса».

Зважати на хворі фантазії рашистів не варто, адже їх страх перед скорим фатальним програшем народжує в їх пропагандистів все більше і більше виправдань, чому ж вони програли. Однак якщо Вірменія і справді передасть Україні цю техніку, то наш народ буде безмежно вдячний за таку допомогу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: