Росія відправляє в Україну відремонтовані бойові машини піхоти БМП-2М

Підпишись на нас:

Російська оборонна промисловість нарощує темпи у виробництві військової техніки, повідомляє російський сайт «Топ Война». Особливу увагу промисловість зосередила на останньому поколінні БМП-2М, які швидкими темпами надходять на озброєння російської армії.

Подробиці

560-й бронетанковий ремонтний завод, що в Амурській області, відправив після капітального ремонту партію машин БМП-2М. Ці транспортні засоби пройшли комплексну реконструкцію, із заміною або ремонтом усіх основних вузлів і агрегатів. Крім того, ці бойові машини були оснащені спеціальними кріпленнями для додаткового захисту, також війська забезпечені захисним спорядженням.

Хоча конкретна модель БМП-2 не розголошується, відомо, що російські війська нещодавно отримали на озброєння БМП-2М з модулем «Бережок». БМП-2М призначена для підвищення можливостей мотострілецьких піхотних підрозділів, забезпечуючи покращену мобільність, озброєння та захист, зокрема в ядерному, біологічному та хімічному (ЯХБ) середовищах.

БМП-2М пройшла суттєву модернізацію, в результаті чого з’явилися два варіанти: sb4-2, призначений для ураження військ на полі бою, і sb4-3, оптимізований для протитанкових дій. Варіант sb4-2 має посилену вогневу міць з 30-мм автоматичним гранатометом АГ-17 і оснащений протитанковим керованим ракетним комплексом «Конкурс-М» для боротьби з важкоброньованою технікою.

З іншого боку, варіант sb4-3 має вдосконалені системи прицілювання та стрільби, включаючи багатоканальний приціл навідника та новий стабілізатор озброєння. Ця модель також оснащена надзвуковими протитанковими керованими ракетами «Атака-Т», здатними вражати броньовані цілі з високою точністю та швидкістю.

Обидва варіанти БМП-2М були модернізовані двигуном УТД-23 з наддувом і вдосконаленою ходовою частиною, що значно підвищило маневреність і загальні характеристики.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: