Mitsubishi випустить новий компактний електричний кросовер на базі кросовера Renault

Підпишись на нас:

Нове покоління кросовера Mitsubishi ASX розбурхало автомобільну громадськість тим, що виявилося буквально візуальною копією Renault Captur. Але, схоже, перебувати в такому зовнішньому вигляді машині доведеться не дуже довго.

Подробиці

Для неї в Renault Group готують наступника у вигляді електричного кросовера, який може з’явитися вже наприкінці 2025 року.

Mitsubishi випустить новий компактний електричний кросовер на базі Renault

Згідно з інформацією, розкритою гендиректором французького концерну Лукою де Мео, новий компактний “паркетник” вже на підході. Він буде побудований на платформі, яку спільно використовує вся Renault Group. Його топ-менеджер описує наступним чином:

“Це буде автомобіль C-SUV від Mitsubishi, в основу якого ляже архітектура Ampere Medium. Зрозуміло, він буде повністю електричним і виявиться нашою відповіддю на запити ринку”.

Раніше головний інженер Mitsubishi Хіроші Нагаока заявляв, що компанія прагне всіма силами знайти заміну ASX, але розв’язання цього питання поки що залишається в площині головної компанії Renault.

Mitsubishi випустить новий компактний електричний кросовер на базі Renault

Жодних подробиць про новинку японської марки, яку побудують на глобальній французькій архітектурі, поки що немає, але з огляду на відносну близькість термінів її прем’єри, можна припустити, що вони з’являться вже найближчим часом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: