Сучасний кросовер Citroen C5X зробили схожим на автомобіль Citroen CX 1974 року випуску

Підпишись на нас:

Китайський YouTube-канал показав зміну екстер’єру і інтер’єру сучасного C5X на ретро-стиль, ​​натхненний його культовим попередником CX.

Подробиці

Citroen CX випускався французьким виробником Citroen з 1974 по 1991 рік. Перше, що потрібно було змінити в C5X, який продається в Китаї під назвою Dongfeng Citroën Versailles C5 X, — це відносно високий кліренс. Хоча фірмова гідравлічна підвіска Citroen більше не доступна, у кросовера був модернізований модуль пневматичної підвіски, що дозволяє йому підніматися та опускатися за потреби приблизно на 100 мм.

Citroen C5X в стилі CX

Наступним кроком для Bai Ning стала зовнішня обробка кузова. Нефарбовану пластикову обшивку колісних арок замінено на деталі кольору кузова, а нижні компоненти кузова на бамперах і бічних порогах отримали хромоване покриття. Така ж обробка була застосована до ковпаків дзеркал і дверних ручок, відповідаючи верхньому оздобленню вікон і дзеркально відображаючи оригінальний CX.

Найбільш вражаючою модифікацією, ймовірно, є новий набір блискучих легкосплавних дисків і фірмові ковпаки задніх коліс. Останній варіант стилю був представлений культовим DS (1955-1975) і застосовувався в кількох моделях Citroen, включаючи CX (1974-1991) і меншому GS (1970-1986). У сучасному C5X вони справді виглядають трохи дивно в поєднанні з некруглою формою задніх крил, але щоб цього уникнути, знадобиться більше індивідуальних панелей кузова, що значно збільшить вартість оновлення.

Переходячи всередину, весь салон C5X було оновлено, позбувшись чорного оздоблення стандартної моделі. Ютубер вибрав бежеву шкіряну оббивку для сидінь і дверних карт, коричневу окантовку для приладової панелі та відповідні акценти з алькантари на дверях, а також помаранчеву замшу для даху та стійок. Світлі матеріали нагадують розкішні автомобілі 70-х і 80-х років і роблять C5X більш преміальним і особливим.

Citroen C5X в стилі CX

Унікальний ретро-футуристичний Citroen C5X був представлений у двох роликах на YouTube, висвітлюючи його екстер’єр та інтер’єр, поряд із класичним CX. Наскільки ми розуміємо, це одноразовий проект, і команда не має наміру пропонувати подібний комплект для продажу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: