Схема на півмільйона: як на Дніпропетровщині поліцейські вимагали гроші з водіїв, що не порушили ПДР

Підпишись на нас:

На Дніпропетровщині поліцейські затримали колегу, що займався шахрайською схемою. Представник поліції на блокпостах перевіряв водіїв на стан алкогольного сп’яніння на непрацюючому драгері.

Апарат завжди показував алкоголь у водіїв, а шахраї вимагали з «порушників» гроші. Але на поліціянтів було заявлено на гарячу лінію Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Коли патруль прибув на місце, то спіймав шахраїв «на гарячому», а саме під час отримання хабара у розмірі 17 тисяч гривень.

Під час чергування поліцейські використовували драгер, що не стоїть на балансі в поліції, і який завжди показував перевищення допустимої норми. За порушення пропонували водіям за гроші вирішити питання про не складання адміністративних протоколів.

Під час обшуків у фігурантів виявили «фіктивний» Драгер, понад 400 тисяч гривень та 6 тисяч доларів. Поліцейським оголошено підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття чи одержання неправомірної вигоди посадовцем). Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Як були даїшники злочинцями, так і залишилися після “Великої грузинської реформи МВС”. Ритуально, раз на рік , у Київі згадують Небесну Сотню , Майдан , а в країні практично не працює жодна державна інституція. Тільки крадуть у неймовірних маштабах які навіть і не снилися регіоналам януковича. Екс міністр оборони резніков зі своєю бандою вкрав у 2022 році, під час війни !!!! 33 МІЛЬЯРДИ , що виділялися на закупівлю зброї ! А верховна рада, цей головний осередок корупції і зради в країні , проводжав того злочинця-ворюгу аплодисментами ! Тому що самі такі ж ворюги й зрадники ! Наразі правляча партія є осн овним генератором корупції в країні й головним чинником можливої поразки України у війні з московитами ! ” Не так страшні московські воші , як українські гниди “… На жаль , той вислів С. Петлюри актуальний і у наш час !

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: