Найбільший корейський електричний кросовер вперше показали на фото

Підпишись на нас:

Hyundai створила окремий суббренд Ioniq, який займається продажем винятково електромобілів, у 2020 році. Першою і єдиною моделлю цієї марки в сегменті SUV є хетчбек з індексом “5” і кросоверним форматом. Повноцінний позашляховик Ioniq має з’явитися наприкінці цього – початку наступного року. Який вигляд він матиме показали незалежні дизайнери з Південної Кореї.

Подробиці

У Мережі з’явилися неофіційні рендери “паркетника” Ioniq 7. Машина, побудована на тій самій платформі, що і Kia EV9 (E-GMP), має виявитися більшою за свого побратима, розтягнувшись від бампера до бампера більш ніж на 5 метрів.

Зображення машини, викладені в Мережу, дають уявлення про те, чого чекати від дизайну “сімки”.

Найбільший корейський електричний кросовер вперше показали у всій красі

Як можна помітити на них, кросовер отримає дизайн, що споріднює його з концепт-каром Hyundai Seven зразка 2021 року. У машини будуть власні вертикальні денні ходові вогні, а також дворядкові фари, що складаються з “діодних” пікселів.

У дверях реалізують так звані “потаємні” ручки, а корму оформлять незвичайними тонкими ліхтарями, що проходять від даху до заднього бампера.

Найбільший корейський електричний кросовер вперше показали у всій красі

Передбачається, що найбільший електричний кросовер Hyundai обійде за показником запасу ходу співплатформений EV9 приблизно на 100 км, тобто його далекобійність на одному заряді повинна скласти близько 640 кілометрів.

Усередині машини зможе розташуватися до семи осіб, для яких припасуть три ряди сидінь.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: