Унікальні «заряджені» Opel Omega виставлені на продаж

Підпишись на нас:

Opel Lotus Omega — один із найцікавіших чотиридверних спортивних седанів, коли-небудь створених. З потужністю приблизно 377 к. с. і максимальною швидкістю 281 км/год він був абсолютним монстром, коли з’явився в 1992 році. Один із дилерів у Флориді продає два таких авто.

Подробиці

Lotus Omega був настільки швидким для свого часу, що легко міг би посперечатися з сучасними суперкарами.

Базуючись на дуже розмірених Vauxhall Carlton або Opel Omega, Lotus наповнив цей автомобіль оновленим двигуном, парою турбонаддувів, чотирипоршневими гальмівними супортами AP та іншими вдосконаленнями. Потужність передавалася від 3,6-літрового двигуна на задні колеса через шестиступінчасту механічну коробку передач.

Окрім очевидних швидкісних можливостей, близнюки Карлтон і Омега здобули велику популярність через те, що в 1990-х роках злочинці використовували їх для того, щоб випередити поліцію під час своїх злочинних злодіянь. Очевидно, його висока максимальна швидкість зробила його ідеальним автомобілем для втечі.

Opel Lotus Omega

Обидва автомобілі, які зараз продаються в United Imports у Джексонвіллі, штат Флорида, виглядають на відмінно. Один має приблизно 69 875 миль на одометрі та коштує 69 850 доларів. Відповідно до його списку, він провів більшу частину свого життя у Франції, перш ніж приїхати в Америку близько трьох років тому.

Інша Omega має пробіг лише 36 531 милю та ціну дещо вищу — 84 550 доларів. Його історія включає одного власника, чоловіка, який володів дилерським центром Opel і обслуговував автомобіль там протягом усього терміну служби.

Обидва автомобілі представлені в одній кольоровій палітрі British Racing Green із чорним салоном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: