Toyota показала новий седан, який «кине виклик» Tesla Model S

Підпишись на нас:

Компанія Toyota неухильно розширює лінійку своїх електромобілів у різних регіонах світу, і Китай тут не виняток. Напередодні в Мережі з’явилися перші фотографії нового седана японської марки, який буде випускатися в “Піднебесній” на спільному підприємстві компанії з місцевою фірмою GAC.

Подробиці

Автомобіль має статус прототипу і з’явиться в серійному вигляді приблизно в 2025 році. Судячи з перших фотографій, автомобіль, у якого поки що навіть немає назви, матиме чимало схожості з концепт-каром bZ Sport, представленим раніше цього року.

Toyota показала новий безіменний седан, який кине виклик Tesla Model S

Машині дістанеться характерна передня панель кузова у вигляді молота зі світлодіодною лінією, що проходить через увесь бампер і запливає на крила.

Радіаторної решітки у 4-дверки не буде, оскільки вона їй не знадобиться, враховуючи, що автомобіль заявлений як повністю електричний.

Інші особливості дизайну цієї моделі передбачають відсутність у машини дверних ручок і використання камер замість традиційних дзеркал заднього виду, а також повітропроводів у бамперах.

Toyota показала новий безіменний седан, який кине виклик Tesla Model S

Технічних подробиць про новинку не розкривають, але стверджують, що новий електричний седан Toyota отримає точнісінько такі самі розміри, що й Tesla Model S. Той, нагадаємо, має довжину майже в 5 метрів, ширину майже в 2 метри і висоту в 1,4-метра.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: