Преміальний кросовер суб-бренду Hyundai перетворили на справжній позашляховик: перші фотографії

Підпишись на нас:

Преміальний кросовер Genesis GV70 2023 перетворивли на експедиційний позашляховик. Цей проект корейська марка створила спільно з ательє delta4x4. Новинка отримала назву GV70 Project Overland. Наразі автомобіль являє собою лише шоу-кар. Однак потрібно відзначити, що машина отримала масу серйозних доробок. Зокрема, “кореєць” тепер може похвалитися значним дорожнім просвітом, у нього розширена колія і безліч позашляхових атрибутів.

Подробиці

Поки що автомобіль можна побачити тільки на фотографіях. Офіційно його представлять на початку грудня на Essen Motor Show. У результаті переробок люксовий кросовер перетворився на справжній позашляховик. По-перше, у нього на 50 міліметрів розширено колію. Природно, що став вищим і дорожній просвіт. А “взута” новинка в 18-дюймові диски з покришками Continental ATR.

Genesis спільно з ательє delta4x4 розробили позашляховий GV70

На даху машини встановлено експедиційний багажник, доповнений світлодіодними люстрами. Додаткові прожектори є і в бампері. Що стосується силових характеристик автомобіля, то, схоже, вони залишилися колишніми. Нагадаємо, що на європейському ринку крос пропонується з 2,5-літровим турбомотором з віддачею в 304 к.с. і 201-сильним дизелем. Обидва двигуни працюють у тандемі з АКПП на вісім швидкостей і повним приводом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: