“Дешеву” укорочену версію “Гелендвагена” показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

На початку цієї осені компанія Mercedes-Benz “затізирила” новий позашляховик компанії, який має розташуватися в сімействі G-Class і стати найкомпактнішою і, відповідно, найдешевшою версією цієї моделі.

Подробиці

Автомобіль з’явиться у продажу через кілька років, але який вигляд він матиме вже плюс-мінус відомо. Рендер концепту Mini G-Class опублікували незалежні дизайнери з ательє “SRK Designs”.

На зображенні, що вийшло, автомобільні художники показали, який вигляд може мати прототип нового G-Class, який має дебютувати вже найближчим часом.

Машина продемонстрована в експедиційній версії з великим багажником на даху і додатковою світлотехнікою, “кенгурятником” спереду”, а також величезними колесами, взутими в широкі “зубасті” покришки, і захистом двигуна і трансмісії.

"Дешева" версія "Гелендвагена" показалася на перших зображеннях

Основні елементи дизайну кузова автомобіля повторюють звичайний “Гелендваген”, а основна різниця полягає лише в тому, що в нього короткий кузов і немає додаткової пари дверей позаду.

Нагадаємо, останній короткий Mercedes-Benz G-Class зійшов з конвеєра у 2011 році. Тоді за нього просили від 90 511 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: