Новий Renault Twingo від Geely, показали на першому зображенні

Підпишись на нас:

У гамі моделей Renault компакт-кар Twingo з’явився ще в 1992 році. За минулі три десятиліття машина лише двічі змінювала покоління, останнє з яких (3-тя генерація) було побудовано у зв’язці з німецьким концерном Daimler і його суббрендом Smart.

Подробиці

Тиждень тому французи анонсували новий Twingo, який має дебютувати у 2025 році. Дизайнери з місцевого порталу “L’Argus” уважно вивчили зображення концепту “четвертого Твінго”, підготувавши перший рендер цієї моделі в серійному варіанті.

На викладеній у Мережу комп’ютерній візуалізації з’явився маленький хетчбек, що працює виключно на електриці. Його розміри виглядають плюс-мінус такими самими, як і у випадку з актуальним поколінням, але дизайн сильно відрізняється.

По-перше, у нового Twingo більш похиле лобове скло, що плавно переходить у капот. За рахунок цього дизайнерського рішення машина має більш занижений вигляд, ніж актуальний Twingo Electric.

Крім того, хетчбеку дісталися напівкруглі фари, «змальовані» з концепт-кара зразка осені цього року, між якими встановлений логотип Renault, що світиться, у формі ромба, а також схожий бампер, колісні диски і незвичайні дверні ручки.

Новий Renault Twingo, який може побудувати Geely, показали на першому зображенні

В основу нового Twingo має лягти платформа CMF-B EV, в укороченому варіанті перейменована в архітектуру AmpR Small.

«Тягнути» самостійно весь проект французи не мають наміру і вже шукають можливості для залучення до розробки машини партнерів, одним з яких може стати Smart. Зараз він, нагадаємо, наполовину належить китайській Geely.

У продаж хетчбек надійде не раніше початку 2026 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: