Haval запатентував дизайн нового кросовера під назвою Veyron

Підпишись на нас:

Компанія Haval анонсувала появу у своїй модельній лінійці нового кросовера, що працює на електрифікованій силовій установці, ще на початку цієї осені. Тоді ж стало відомо, що машина отримає назву Veyron, яка повторює ім’я знаменитого гіперкара від компанії Bugatti.

Подробиці

Напередодні в Мережі з’явилися перші зображення такого автомобіля, виявлені на сайті патентного агентства КНР.

Veyron, але не Bugatti, а з Китаю: Haval запатентував дизайн нового кросовера

Правовласником на дизайн Haval Veyron є концерн Great Wall Motor. На патентних картинках показано кросовер із довгим кузовом, передня частина якого дуже схожа на модель Haval Xiaolong, а збоку нагадує позашляховики Tank 400 і Tank 700.

Очікується, що машина розташується в гамі “Гавейл” на сходинку вище позашляховика Raptor, а під її капотом працюватиме під’єднувана гібридна система GWM Hi4. Її максимальна потужність дорівнює 340 кВт або 462 кінські сили.

Veyron, але не Bugatti, а з Китаю: Haval запатентував дизайн нового кросовера

Як пишуть китайські інсайдери, новий Haval Veyron запропонують у версії з повним приводом, а також у двох варіантах компонування салону – на 6 і 7-місць.

У продаж кросовер надійде 2024 року і в перспективі має шанси опинитися на українському ринку, приїхавши як паралельно імпортований автомобіль, якщо на той час ця схема не потрапить під повну заборону.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: