Кумедний міні-позашляховик Honda перетворили на копію Land Rover Defender

Підпишись на нас:

Якщо вам подобається дизайн нового Land Rover Defender японський тюнер ESB Style обновив Honda N-Van, перетворивши його на «Hondafunder».

Подробиці

Оновлений обвіс включає в себе новий передній бампер ізрешіткою радіатора та повітрозабірниками, які відображають зовнішній вигляд позашляховика Land Rover із необхідними адаптаціями для крихітної передньої частини kei car. У Honda N-Van вже були круглі світлодіодні фари в стилі Defender, тому їх не знадобилося модифікувати. Емблема Honda зникла, але на капоті є напис «Dafunder».

Профільна частина не потребувала особливої ​​роботи, за винятком двоколірного лакофарбового покриття, натхненного кросоверами Land Rover Defender. Тюнер також додав ліфт-кіт для підвіски, збільшивши дорожній просвіт на 25 мм в поєднанні з білими 14-дюймовими сталевими колесами, взутими в чіпкі шини для бездоріжжя. Що ще важливіше, на відміну від справжнього Defender, N-Van має задні розсувні двері, що робить його більш практичним у цьому контексті.

Honda N-Van Honda N-Van

Переходячи на задню частину, важко уявити, як крихітний фургон буде нагадувати міцний позашляховик, але тюнери постаралися як могли, мінімально змінивши панелі кузова. Новий задній бампер отримав захисну пластину зі штучного алюмінію, а вертикально встановлені задні ліхтарі отримали спеціальні кришки, завдяки яким вони виглядають тоншими та трохи міцнішими. Зрештою, 90% задньої частини закрито дверима багажника, тож робити було не так багато. Тут емблема Honda поєднується з написом «Hondafunder».

Під капотом немає жодних змін, а це означає, що Hondafunder оснащується стандартним трициліндровим бензиновим двигуном об’ємом 660 куб.см, який видає до 63 к.с. Той самий двигун використовується в моделі N-Box, орієнтованій на комфорт пасажирів, і в міському хетчбеку N-One з механікою. Потужність передається або на передні, або на всі чотири колеса через коробку передач CVT.

Якщо вас цікавить вартість бодікіта в стилі Defender, передній бампер коштує ¥70 000 ($519), задній бампер — ¥30 000 ($222), кришка заднього ліхтаря — ¥25 000 ($185), ліфт-кіт підвіски в ¥38 000 ($282), і комплект 14-дюймових сталевих дисків в ¥56 000 ($415). Нарешті, для тих, хто хоче оновити інтер’єр, ESB Style пропонує спеціальні чохли на сидіння за ціною ¥50 000 ($371).

Цікавий факт: японський автовиробник не зовсім чужий для британської фірми, оскільки оригінальна Honda Crossroad (1993-1998) була нічим іншим, як переробленим Land Rover Discovery Series I (1989-1998) для Японії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: