Renault офіційно представив оновлений гібридний Duster без варіатора і з заводським ГБО

Підпишись на нас:

Відбулася світова прем’єра кросовера третього покоління Duster, у компанії його дебют називають новим розділом у культовій сазі бестселера. Залежно від ринку збуту автомобіль продаватиметься під марками Dacia та Renault.

Подробиці

Габарити – 4,34 х 1,81 х 1,66 метрів, розмір колісної бази не вказаний, але фахівці запевняють, що місця для ніг у другому ряду стало на 30 мм більше. Об’єм багажника виріс до 472 л, а завдяки рейлінгам на даху можна перевозити вантаж до 80 кг.

Dacia Duster

Технологічність у всіх аспектах автомобілю надає платформа CMF-B. Duster оснащений м’яким гібридом на базі турботрійки об’ємом 1,2 л потужністю 130 к.с., він доступний у модифікації з переднім та з повним приводом, безальтернативна 6-ступінчаста МКП.

Duster Hybrid має атмосферний двигун об’ємом 1,6 л потужністю 140 к.с., стартер-генератор, електромотор і трьохвальна коробка передач. Такий кросовер стартує на електротязі, а ДВЗ підключається в міру набору швидкості. Передбачається, що власники гібрида до 80% часу пересуватимуться на електротязі.

Третій варіант силового агрегату – Duster Eco-G 100, мотор працює на зрідженому природному газі. Запас ходу у комбінованому режимі (по 50 л газу та бензину) становить 1300 км. Що стосується позашляхових можливостей, у повнопривідної трансмісії з’явилося кілька режимів: “Авто”, “Сніг”, “Бруд/пісок”, “Бездоріжжя” та “Еко”, є система контролю швидкості спуску, що працює на швидкості до 30 км/год, яку можна активувати навіть під час руху заднім ходом.

Dacia Duster

Салон у базовій комплектації має аналогову панель приладів з екраном 3,5 дюйми та функцією Dacia Media Control. У топовіших версіях встановлено панель з дисплеєм 7 дюймів та мультимедійна система з тачскрином 10,1 дюйма. Також є бездротова зарядка, до чотирьох портів USB, підтримка Apple CarPlay і Android Auto, електричне стоянкове гальмо, від шести подушок безпеки. Старт продажу нового Dacia Duster заплановано на 2024 рік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: