У популярного бюджетного кросовера Suzuki з’явиться 7-місна версія

Підпишись на нас:

Компанія Suzuki представила сучасну інтерпретацію кросовера Grand Vitara ще в середині минулого року. Відтоді машина встигла стати дуже популярною в країнах, що розвиваються, і навіть дістатися за “сірими” схемами до українського ринку. Напередодні з’ясувалося, що ця модель Suzuki готується отримати нову версію, що відрізняється більшою місткістю.

Подробиці

За інформацією видання “Overdrive”, у Suzuki розробляють новий варіант кросовера Grand Vitara, який надійде в продаж у 2024 році. Йдеться про трирядне виконання, яке має кинути виклик 7-місцевому бестселеру Hyundai Alcazar (подовжена Creta).

Зараз машина проходить під заводським кодом Project Y17, але вже зрозуміло, що зовні і технічно вона виявиться близькою до оригінального 5-місного “паркетника”.

У кросовера Suzuki зі знаменитою назвою з'явиться 7-місна версія

Основна різниця між простим Grand Vitara і більш містким полягатиме в збільшеній колісній базі другого, завдяки якій всередині вийде розмістити три ряди сидінь.

Інформації про компонування крісел поки що немає, але, найімовірніше, для покупців запропонують як варіант із шістьма, так і сімома посадочними місцями.

Машина буде побудована на платформі Global C і має розділити агрегатну лінійку зі своєю 5-місною версією, отримавши 1,5-літровий бензиновий “атмосферник” K15C у складі “м’якого гібриду” на 103 кінські сили і 137 Нм, а також 5-швидкісну МКПП або 6-діапазонний “автомат”.

У кросовера Suzuki зі знаменитою назвою з'явиться 7-місна версія

Новим у гамі розтягнутої Grand Vitara може виявитися 1,5-літровий бензиновий мотор, розроблений компанією Toyota. Він працює за циклом Аткінсона і з’єднується з електромотором на передній осі. Сукупна віддача такої силової установки складе 115 кінських сил, а пару йому складе трансмісія e-CVT.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: