Унікальний дизайн нового Nissan GT-R R36 показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

Наприкінці жовтня на автосалоні в Токіо відбулася офіційна прем’єра концепт-кара Nissan Hyper Force. Прототип із футуристичним зовнішнім виглядом одразу здався журналістам і відвідувачам виставки потенційним провісником нового GT-R, але “ніссанівці” на виставці активно спростовували ці домисли.

Подробиці

Японське видання “BestCarWeb” їм не повірило і підготувало перші рендерні зображення, що демонструють потенційний дизайн нового Nissan GT-R.

Завдяки комп’ютерному моделюванню їм вдалося відтворити машину, яка в теорії може виявитися наступником GT-R R35, що з’явився в далекому 2007 році.

На зображеннях серійний спорткар Nissan отримав хоч і більш згладжений, але схожий на концепт-кар Hyper Force дизайн.

Новий Nissan GT-R R36 матиме такий вигляд: перші зображення

Машині дісталися власні фари зі світлодіодним підписом, активні аеродинамічні елементи на бампері та крилах, що дебютували в шоу-карі, а також аналогічне масивне заднє антикрило, великий дифузор позаду та чотири круглих ліхтарі, що стали характерною особливістю моделі GT-R.

Інсайдери впевнені, що поява GT-R R36 – початок нової глави в історії цієї моделі. Машина вперше стане чистим електромобілем, що використовує твердотільні батареї.

Максимальний крутний момент автомобіля має становити близько 1000 кВт або 1341 к.с., а привід виявиться повним (e-4ORCE) з електромоторами, розташованими як спереду, так і ззаду.

Новий Nissan GT-R R36 матиме такий вигляд: перші зображення

Про терміни дебюту такого спорткара поки що говорити рано, але японські ЗМІ впевнені, що машина буде представлена ближче до 2028 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: