Знайшли звалище з розплющеними новими автомобілями і прототипами General Motors

Підпишись на нас:

Автомобільні звалища часто стають тими місцями, де можна відшукати справжні перлини. І конкретно ця занедбана стоянка, виявлена в США, не виняток.

Подробиці

Користувачі соціальної мережі “Reddit” поділилися кількома фотографіями, зробленими на одному з автомобільних звалищ у штаті Вісконсін, де зберігаються наполовину знищені машини і прототипи концерну General Motors.

Йдеться зовсім не про старі авто, а про абсолютно нові, відправлені під прес з причин, про які залишається тільки здогадуватися.

У Мережі показали звалище з розплющеними новими автомобілями і прототипами General Motors

На одному зі знімків опинився зображений прототип електричного середньорозмірного кросовера Cadilac Lyriq, який став на конвеєр у середині минулого року. Цікавий момент полягає в тому, який він має вигляд.

Частина кузова машини покрита характерним камуфляжем для випробувальних прототипів, в яких інженери тестують різні функції перед тим, як запустити модель у виробничу фазу.

У Мережі показали звалище з розплющеними новими автомобілями і прототипами General Motors

Тестовий кросовер практично повністю зруйнований і навряд чи отримав ці пошкодження, проходячи випробування на безпеку. Швидше за все його просто збиралися утилізувати, але з якихось причин залишили в такому розплющеному стані іржавіти на звалищі.

Крім прототипу Lyriq на цій самій стоянці було виявлено й інші автомобілі General Motors, включно з кількома пікапами та седанами Cadillac і Chevrolet. Всі вони також розчавлені пресом і не придатні для відновлення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: