США поставлять Україні чотири машини вогневої підтримки на базі М2 Bradley

Підпишись на нас:

США планують поставити українській армії чотири одиниці спеціальної машини огневой підтримки Бредлі. Ці машини згадуються в списку військової підтримки на загальну суму в 460 мільйонів доларів.

Подробиці

У обіцяних машинах M7 Bradley Fire Support Team (BFIST) замість ПТРК TOW встановлено спеціальне обладнання для визначення цілі, що дає змогу виявляти потенційні цілі на відстані до 20 км. Бронезахист машини дозволяє у відносній безпеці для екіпажу проводити розвідку та цілевказання.

M7 має на борту вбудовану GPS-систему керування боєм та інерційну навігаційну систему, призначену для визначення розташування транспортного засобу на карті, а також координати цілей. Машина M7 BFIST може за допомогою цифрової системи управління передавати інформацію найближчим артилерійським підрозділам та наводити вогонь за наміченими цілями, підсвічуючи ціль лазерним променем для наведення керованих боєприпасів.

Екіпаж M7 BFIST складається з чотирьох осіб, включаючи командира, навідника, водія та спостерігача. Машина оснащена 25-мм гарматою Bushmaster, здатною вражати цілі осколково-фугасними та бронебійними снарядами. Також є кулемет калібру 7,62 мм.

Лобова броня M7 Bradley здатна витримати влучення 30 мм бронебійних боєприпасів. Корпус захищений від вогню великокаліберних кулеметів калібру 14,5 мм. Також на машині може бути встановлений додатковий динамічний захист. M7 має таку ж мобільність, живучість та характеристики на полі бою, як і БМП M2A2 Bradley.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: