Перший пікап Hyundai готується до оновлення: фото

Підпишись на нас:

Дебютний у лінійці південнокорейського автовиробника Hyundai пікап з’явився у 2021 році. Основною особливістю цієї моделі, підготовленої спеціально для США, стала не рамна конструкція, звична для “утилітарників”, а несучий “кросоверний” кузов.

Подробиці

Незважаючи на свою нестандартну конструкцію, маленька вантажівка була тепло зустрінута покупцями. За минулий рік машину купили в кількості понад 36 тисяч одиниць, а в поточному цей показник цілком може перебратися за позначку в 40 000 штук.

З моменту запуску машини у виробництво минуло два роки і нещодавно корейці запустили перші випробування Santa Cruz в оновленому форматі.

Знімки прототипу реформеного пікапа вдалося зробити блогерам “Shorts Car”. Вони підловили тестовий екземпляр на одній із парковок Сеула.

Перший пікап Hyundai готується до оновлення: фото

Машина, традиційно для ще не представленої офіційно, була одягнена в глухий камуфляж, приховуючи всі свої візуальні нововведення від автомобільних папараці.

Єдина відмінність новинки від попередниці, яку вдалося розгледіти фотошпигунам, стосувалася її радіаторної решітки та легкосплавних колісних дисків, що змінили дизайн.

Корейські автомобільні ЗМІ, говорячи про силовий агрегат нового Santa Cruz, не чекають великих змін порівняно з поточною лінійкою. Чого не скажеш про внутрішнє оздоблення машини.

Усередині пікапа очікується поява архітектури салону, більш диференційованої від кросовера Tucson, що нагадує нові Kona і Santa Fe.

Перший пікап Hyundai готується до оновлення: фото

Якщо це виявиться правдою, то машина матиме “схрещені” в єдиний блок екрани мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів, а також новітній блок управління клімат-контролем.

У продажу оновлений Santa Cruz з’явиться не раніше літа 2024 року. Крім США продавати машину мають намір ще й у рідній для неї Південній Кореї.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: