Представлено копію компактного “Гелендвагену”, який коштує дешевше за Toyota RAV4

Підпишись на нас:

Існує не так багато автомобілів, які залишаються вірними своєму первісному дизайну протягом десятиліть. Одним із них є Mercedes-Benz G-Class, відомий як “Гелендваген”. Колись цей культовий позашляховик преміум-класу продавався в 3-дверному кузові, але навіть у такому вигляді був не по кишені середньому класу.

Подробиці

Тюнери з ательє “Liberty Walk” вирішили відродити машину, причому зробивши її відносно недорогою. Ось тільки за основу для проекту було взято зовсім не Mercedes, а автомобіль компанії Suzuki.

Для того, щоб створити так званий “міні-Гелендваген”, вони використовували рамний японський позашляховик Jimny. Причому праворульний і 2020 року випуску. Пробіг машини становив 13 250 кілометрів, а під капотом був встановлений півторалітровий бензиновий мотор, що працював у парі з автоматичною коробкою передач.

Представлено маленький "Гелендваген", який коштує дешевше за новий Toyota RAV4

Від оригіналу зберегли круглі фари, але замінили радіаторну решітку. Вона має пару горизонтальних ламелей, достатніх для того, щоб відобразити зовнішність G-Class без ризику зіткнутися з позовом від Mercedes-Benz.

Бампер позашляховика вийшов агресивним за рахунок своїх великих повітрозабірників і додаткових фар у нижній частині, а також вентильованого капота, чим машина нагадує AMG G 63.

Окремі доопрацювання торкнулися також бічних спідниць і колісних арок Jimny, плюсом до яких виявився новий задній бампер у стилі того ж G 63.

Представлено маленький "Гелендваген", який коштує дешевше за новий Toyota RAV4

Завершили перетворення машини злегка переробленим салоном, короб запасного колеса на кришці багажника і 16-дюймові колісні диски спеціального дизайну.

Технічного боку зміни не торкнулися і “Джимні”, перероблений під 3-дверний G-Class, зберіг заводське оснащення.

Машину вже виставили на продаж і збираються за неї виручити 4 180 000 ієн або 780000 грн. Це дешевше, ніж коштують в Японії нові RAV4.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: