На перших зображеннях показали кросовер Kia, який дешевший за Duster

Підпишись на нас:

Кросовер Kia Sonet, що став найкомпактнішим і найдоступнішим SUV у лінійці корейської марки, з’явився у 2020 році, розташувавшись на сходинку нижче добре відомого в Україні “паркетника” Seltos.

Подробиці

Дебютним ринком для машини стала Індія, де й організували її виробництво. Проте машину продавали і в інших країнах.

Напередодні в Мережу “злили” перший тизер оновленого кросовера, що дає уявлення про те, як він зміниться з рестайлінгом.

Офіційна прем’єра нового Kia Sonet має відбутися в середині грудня цього року.

Найдешевший кросовер Kia готовий до першого оновлення: опубліковано тизери

Судячи з тизерного зображення, машина отримає значною мірою перероблену передню частину кузова з вужчою радіаторною решіткою, новими перевернутими L-подібними світлодіодними денними ходовими вогнями, а також іншими LED-фарами та оновленим бампером.

Який вигляд матиме корма машини та її салон поки що не показали, але можна очікувати, що всередині кросовера з’явиться перероблена передня панель і мультимедійна система з підтримкою бездротових інтерфейсів Android Auto і Apple CarPlay, а також зміненим кластером центральної консолі.

Серед інших нововведень оновленого Sonet можуть виявитися системи автономного управління ADAS з обмеженим функціоналом. А ось агрегатна лінійка автомобіля, найімовірніше, не зміниться.

Найдешевший кросовер Kia готовий до першого оновлення: опубліковано тизери

Кросовер продовжать продавати з тими ж варіантами моторів і трансмісій, що й раніше. Залежно від ринків вони включають в себе 1,5-літровий бензиновий атмосферник на 115 кінських сил, а також 1,2- і літрові агрегати на 83 і 120 к.с., крім яких також доступний 1,5-літровий дизель на 115 “сил”.

На повний привід у новому Sonet можна не розраховувати. Його немає у дореформеного кросовера і не буде в оновленого.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: