Названа одна із найкращих і бюджетних моделей Skoda

Підпишись на нас:

Компанія Skoda досить давно вивела на європейський ринок компактний хетчбек Citigo, який встиг відносно недавно оновитися. Причому, як показують відгуки власників, Citigo є одним із найкращих продуктів Skoda, але якщо зробити знижку на низьку ціну.

Подробиці

З огляду на його невеликі розміри, Skoda Citigo вражаюче практичний. Всередині достатньо місця для зберігання. Дверні відсіки і бардачок місткі, і у більшості версій є кишені збоку від передніх сидінь. Крім того, багажник – один із найбільших, які ви знайдете в автомобілі такого розміру.

Ви можете використовувати Skoda Citigo лише з бензиновими двигунами, і обидві версії потужністю 60 або 75 к.с. чудово підійдуть для пересування містом – саме там він демонструє свої найкращі якості. Однак, якщо ви регулярно їздитимете на Skoda Citigo автострадою, то варто обрати потужніший двигун. Найголовніше, що всі мотори винятково дешеві в експлуатації.

Skoda Citigo – один з найкращих міських автомобілів, що володіє характеристиками великої машини, але з маленькими габаритами.

У чеської моделі є 2 беззаперечні переваги. По-перше, незважаючи на свої дійсно компактні розміри, вона простора всередині. По-друге, її обидва мотори споживають мало палива.

Це одна з найкращих моделей Skoda і коштує дешево: причини чому потрібно новий Citigo

Це міський автомобіль. Обидві версії двигуна добре реагують на педаль газу, коли вам це потрібно, що робить цей автомобіль доволі розслаблюючим та приємним у керуванні. 60-сильний агрегат підійде більшості людей. І тільки якщо ви проводите багато часу на автомагістралях або швидкісних дорогах краще взяти більш потужний мотор.

Skoda Citigo – це чудовий маленький автомобіль для поїздок містом. Дизайнери виконали прекрасну роботу над ним. Оглядовість з усіх боків дуже хороша, органи управління легкі та зручні у використанні.

Підвіска приємна і комфортна, а це означає, що ви не відчуваєте купин, якими усіяні вулиці нашого міста. Ба більше, це відчуття зберігається навіть після того, як ви виїжджаєте за межі міста. Куди б ви не поїхали, керувати Skoda Citigo приємно.

Чеська модель виділяється на тлі аналогів тим, що пропонує комфортну підвіску, здатну впоратися з різними типами нерівностей, і відмінну керованість. Але останнє частково зумовлено компактними розмірами хетчбека.

Пластик трохи твердий і блискучий, але не схоже, що він ось-ось задребезжить або відвалиться. Плюс масивне рульове колесо й акуратно вбудована стереосистема виглядають цілком доречно. Моделі від SE і вище також оснащуються тримачем для смартфона, тож ви можете імпортувати свої додатки в інформаційно-розважальну систему автомобіля.

Це одна з найкращих моделей Skoda і коштує дешево: причини чому потрібно новий Citigo

Акуратний, але мінімалістичний салон напрочуд просторий. У ньому достатньо місця навіть для найвищих водіїв, щоб зручно витягнутися. На даний момент Citigo зарекомендував себе як досить надійний автомобіль, з дуже невеликою кількістю зареєстрованих несправностей навіть на пробігах у 100 000 миль.

Крім описаних переваг Citigo пропонує покупцям дійсно міцну конструкцію. Відгуки свідчать, що автомобіль навіть за тривалої експлуатації не потребує частої уваги до себе.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: