Допомогли соціальні мережі: викрадач повернув власнику викрадений позашляховик з вибаченнями і подарунками для дітей

Підпишись на нас:

Власник одного з кафе в Новій Зеландії розповів про вкрай незвичайний випадок, що стався з ним у середині листопада. Він став доказом того, що далеко не всі злочинці черстві і не здатні до каяття.

Подробиці

Після перерви на роботі о 14:00 чоловік вийшов на вулицю і виявив, що його позашляховий пікап Holden Colorado зник з парковки. Після перегляду записів із камер з’ясувалося, що якийсь невідомий чоловік відчинив автомобіль, сів у нього і поїхав.

Власник машини, зрозуміло, одразу ж написав заяву в поліцію про крадіжку, проте за кілька днів був дуже здивований, коли знайшов власний позашляховик на тому самому місці, де він стояв раніше. Причому з написаними від руки вибаченнями та іграшками всередині, призначеними для його дітей.

Власник позашляховика був дуже здивований: викрадач повернув йому машину з вибаченнями і подарунками для дітей

Підозрюваний у викраденні автомобіля у своєму листі розповів, що був п’яний і йому терміново потрібно було додому. Детальнішої інформації про себе він не залишив.

Щодо самого власника Holden Colorado, то він заявив, що жодне майно з його машини не зникло. На місці залишився навіть намет, встановлений на даху автомобіля.

На думку чоловіка, повернути машину йому вдалося завдяки розголосу в соціальних мережах. Ймовірно, на один із постів “натрапив” сам викрадач і йому стало шкода жертву.

Незважаючи на те, що викрадений автомобіль було повернуто його власнику, місцева поліція продовжує розслідування крадіжки і все ще шукає злочинця.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: