Експерти дали 10 порад щодо того, як безпечно керувати машиною взимку

Підпишись на нас:

Після настання холодів і випадання снігу керування транспортними засобами стає більш ризикованим. Зокрема, висока ймовірність виникнення неконтрольованого заносу. Експерти дали 10 порад, які роблять поїздки взимку безпечнішими.

Подробиці

Так, рекомендується не завантажувати автомобіль предметами, які насправді не потрібні. Завдяки «розхламленню» машина стане легшою. При цьому в багажнику слід тримати лопату та інші предмети, які допоможуть вибратися зі снігу.

Також необхідно перевірити стан акумулятора та шин. Через несправний АКБ у холод машина перестане заводитися. А низький тиск або стертий протектор на шинах можуть стати причиною заносу. Крім того, перед початком зимового сезону рекомендується замінити склоочисники.

Експерти дали 10 порад щодо того, як безпечно керувати машиною взимку

У холод не можна заливати звичайну воду в розширювальний бачок: для цього слід використовувати антифриз. Експерти рекомендують перед виїздом перевіряти стан фар і видаляти все, що може заважати огляду. Крім цього, слід заздалегідь готуватися до маршруту, пристосовуючись до поточної погодної ситуації і з огляду на обстановку на дорозі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: