Новий хетчбек Volkswagen Golf з’явиться у 2024 році: що про нього відомо

Підпишись на нас:

Компанія Volkswagen готується до того, щоб представити фінальну інтерпретацію хетчбека Golf, який виявиться останнім в історії цієї моделі, що використовує двигун внутрішнього згоряння. Яким буде такий автомобіль, а також який вигляд він може мати представили журналісти та дизайнери американського порталу “Carscoops”.

Подробиці

Golf – це, мабуть, одна з найпопулярніших назв в автомобільному світі. Актуальне, восьме за рахунком покоління хетчбека, з’явилося у 2019 році. Очікується, що планова модернізація привнесе в дизайн машини лише точкові зміни.

Новий Volkswagen Golf (MK8), який з'явиться у 2024 році: що про нього відомо

Як видно на рендерних зображеннях, у нового Golf практично напевно збережуться бічний профіль і решітка радіатора, тоді як передній бампер із повітрозабірниками у вигляді “посмішки” додадуть 5-дверці свіжого вигляду.

Від дизайну задньої частини кузова журналісти чекають ще менш значних змін. Найімовірніше вони будуть зосереджені в новій світлодіодній графіці задніх ліхтарів і невеликих коригуваннях нижньої частини бампера.

Новий Volkswagen Golf (MK8), який з'явиться у 2024 році: що про нього відомо

Частина змін відбудеться всередині машини, але наскільки серйозними вони будуть поки що сказати складно.

По технічній стороні все залишиться плюс-мінус так само, як зараз. Хетчбек побудують на платформі MQB Evo, але можуть удосконалити налаштування шасі, тим самим трохи поліпшивши керованість і ходові характеристики 5-дверки.

Новий Volkswagen Golf (MK8), який з'явиться у 2024 році: що про нього відомо

Лінійка двигунів автомобіля не зміниться і охоплюватиме ті самі агрегати, що й зараз, але вже в наступному поколінні жодного ДВЗ у ній не залишиться.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: