Салон нового Toyota Land Cruiser Prado міг мати оформлення в стилі мілітарі: фото

Підпишись на нас:

Компанія Toyota представила нове покоління позашляховика Land Cruiser Prado, що отримало індекс 250, у серпні цього року. Позашляховик став сучаснішим, технологічнішим і красивішим за свого попередника, але, як з’ясувалося нещодавно, його салон міг виглядати зовсім інакше.

Подробиці

Дослідницький центр дизайну CALTY опублікував зображення інтер’єру нового Land Cruiser 250, який не дійшов до серійного варіанту моделі.

На них показано внутрішнє оздоблення “250-го” з багатофункціональним кермовим колесом, яке має фізичні елементи управління всередині, а також аналогову приладову панель з різними датчиками і металевою пластиною, яка надає салону позашляховика стиль мілітарі.

По центру передньої панелі дизайнери пропонували розташувати сенсорний мультимедійний екран, під якими розташовувалися б два вентиляційні отвори і червоний перемикач із невідомим призначенням.

Салон нового Toyota Land Cruiser Prado міг виглядати повійськовому: фото

Ще нижче було виділено блок фізичних кнопок, призначених для управління системою клімат-контролю, а також два підстаканники і селектор трансмісії у вигляді рукоятки. Але головною “фішкою” інтер’єру моделі стало б навіть не все це, а концепція потрійного екрану, розташованого прямо над торпедо.

Монітор зліва мав показувати швидкість і відображати “картинку” з боків машини, по центру являти собою цифрове дзеркало заднього виду, а екран з боку від переднього пасажира – стати багатофункціональним дисплеєм.

Салон нового Toyota Land Cruiser Prado міг виглядати повійськовому: фото

Крім усього іншого концепція салону Land Cruiser 250 від “CALTY” виділялася міцними дверними картами з вертикальними поручнями, підлокітниками і органами управління електричними склопідйомниками, а також дзеркалами заднього виду.

Але реалізувати таку цікаву задумку в Toyota не наважилися. Керівництво компанії зупинилося на більш успішному з погляду комерційної складової варіанті (на фото вище), який відрізнявся від концепції, запропонованої дизайнерами, як небо і земля.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: