Показали салон Aion Hyper GT: китайська копія електромобіля Tesla

Підпишись на нас:

Компанія GAC на минулорічному автосалоні у Гуанчжоу представила Aion Hyper GT і  тепер стало відомо, як буде виглядати інтер’єр схожого на Tesla конкурента.

Подробиці

Не тільки екстер’єром єдиним. Всередині легкий і просторий дизайн, який також нагадує Tesla. Однак це не повна копія, оскільки водії сидять за сплюснутим кермом і дивляться на окремо розміщену цифрову панель приладів.

Праворуч розташована рухома інформаційно-розважальна система, яка, здається, контролює практично все, оскільки в салоні практично немає комутаційних пристроїв. Далі внизу ми бачимо тонкі вентиляційні отвори та зарядний пристрій для смартфону з дерев’яним каркасом.

В інших місцях є елегантні дверні панелі з глянцевим чорним оздобленням, металеві розподільні пристрої та електричні скло підйомники. До них додано стильні решітки динаміків і великі відділення для зберігання.

І останнє, але не менш важливе: ми можемо побачити перфоровані шкіряні сидіння, панорамний скляний дах і те, що виглядає як замшева оббивка на панелі приладів, дверних панелях і даху.

Aion не розповідає поки що багато про автомобіль, але вже відомо, що він має вражаюче низький коефіцієнт лобового опору 0,19. Модель базується на платформі AEP3.0 і буде пропонуватися з встановленим ззаду електродвигуном, який розвиває 335 к.с. і 430 Нм крутного моменту. Компанія каже, що це дозволить Hyper GT розганятися з 0-100 км/год за чотири секунди.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: