Найкомпактніший і економічний кросовер Volkswagen розсекретили до офіційної презентації

Підпишись на нас:

Німецький автогігант Volkswagen готується оновити позашляховик свого виробництва T-Cross. Серед обіцяних нововведень – апгрейд інтер’єру та екстер’єру, випливає з оприлюдненого напередодні пресрелізу.

Подробиці

Зазначається, що в модельному ряді залишаться виключно бензинові версії, одна з яких потрапила на знімки ласих до сенсацій папараці.

Судячи з фото, найкомпактніший із кросоверів VW отримав повністю оновлений “фейс”: осучаснені фари, протитуманки та решітку радіатора. Зовнішність задніх фар також трохи змінена. Світлодіодна оптика, за чутками, з’явиться на всіх представниках сімейства.

Найкомпактніший кросовер Volkswagen розсекретили до церемонії офіційної презентації

У салон шукачам фотосенсацій зазирнути не вдалося, проте знайомі з планами німецького бренду експерти пророкують “Т-Кросам” більший сенсорний екран, а моделі в базовій конфігурації – віртуальну приладову панель.

За даними редакції видання Carscoops, перспективна новинка зараз проходить тест-драйви за полярним колом. Очікувана дата презентації – кінець цього року.

Згідно з попередньою інформацією, оновлені T-Cross отримають бензинові турбодвигуни на 95, 116 і 150 “конячок”. При цьому від затребуваних багатьма 1,6-літрових турбодизелів розробники вирішили відмовитися.

Співрозмовники Carscoops допускають появу в “лінійці” версії з “м’якими” гібридними установками на 48 Вольт.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: