Штрафують тверезих водіїв: нова схема від інспекторів

Підпишись на нас:

На деяких дорогах поліцейські почали здійснювати незаконні рейди на водіїв. Інспектори зупиняють автомобіль та просять водія пройти тест на стан сп’яніння.

Однак вже не один водій скаржився на те, що при відсутності ознак алкогольного сп’яніння, інспектор наполягає на проходженню. Поліціянти ведуть себе грубо та спонукають водіїв на конфлікт.

Адже згідно ПДР, відмова від проходження огляду вважається такою самою, як і управління у стані алкогольного сп’яніння. Тому деяким водіям виписують штраф у розмірі 17 000 грн. За словами юристів потім водіям дуже складно довести свою невинність.

Тому рекомендуємо водіям бути спокійними та неухильно приходити тест на драгері. Необхідно пам’ятати про свої права, але також враховувати, що відмова від тесту може спричинити серйозні штрафи та обмеження в керуванні транспортним засобом.

7 КОМЕНТАРІ

  1. Потрібно збанкрутувати поліцію…подавати до суду і вимагати фінансову компенсацію за моральні збитки і приниження.

  2. Для деяких не чистих на руку працівників поліції є досить нескладний варіант з абсолютно тверезого водія зробити такого, що є в стадії сп’яніння з показником аж 1-1,5 проміле (при нормі не більше 0,2). Їх (таких працівників) досить мало, в ДАІ це було більш поширене, але інколи все ж є. Для цього, беруть абсолютно герметично запаяний мундштук для алкотестера Дрегер, обережно проколють пакування мундштука шприцом 0,2 мл. і капають всередину маленьку каплю спирту або водки. Далі кладуть мундштук на ніч на теплу батарею опалення, або дефлектор автомобіля, включають нагрів і доза готова до роботи. При Вас розпечатають мундштуку, показують що він був герметично запакований, далі проба на алкоголь, і у Вас 1 проміле. При цьому Вас перевірили на німецькому алкотестері Дрегер, який має офіційне свідоцтво про реєстрацію з новим мундштуком. Що робити??? По-перше: пам’ятайте якщо Ви не згодні з результатом, і маєте повне право вимагати повторного тестування в медичному закладі, відмовити вони не мають права. По-друге, після того, як мундштук розпечатали, попросіть дати його Вам, а далі з усієї сили продуйте його і тільки після цього вставляйте його в алкотестер. По-трете, ідеальний варіант, краще купити новий мундштук і завжди возити його з собою. Один мінус, якщо я не помиляюсь вони по 1 шт. не продаються

  3. Вова розповсюджує брехню. Де факти, писака? “На деяких дорогах…” Таке враження, що кремлебот старається.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: