Peugeot показала дуже нетиповий електромобіль, який може з’явитися в 2025 році

Підпишись на нас:

Незважаючи на те, що французькі автомобілі користуються не дуже високим попитом на внутрішньому ринку, з точки зору дизайну автомобілів, французи мають свій власний шлях, і роботи, які вони представляють привертають увагу.

Подробиці

На виставці CES 2023 Peugeot зробила світову прем’єру концептуального автомобіля Inception, який, безсумнівно, представляє майбутню концепцію дизайну Peugeot.

Повідомляється, що автомобіль позиціонується як чисте електричне купе, побудоване на платформі STLA Large, з довжиною 5 метрів і висотою 1,34 м. Таке нетипове поєднання довжини і висоти вже показує новий продукт в незвичному стилі.

Концепт-кар також демонструє нове покоління кабіни Peugeot i-Cockpit, яка оснащена прямокутним сенсорним кермом і кільцевою «приладовою панеллю» та іншими вдосконаленими конструкціями, в яких кермо може легко ховатися в панель і ви можете спокійно споглядати за природою через скляний дах автомобіля. Ще одна родзинка такої кабіни – застосування в даху авто тої самої технології, що й козирок шолома астронавтів NASA, який може блокувати світло та підтримувати відповідні теплові характеристики.

Peugeot Inception

Автомобіль оснащений подвійними електродвигунами з максимальною потужністю 500 кВт, а час розгону від нуля до 100 км/год становить менше 3 секунд , при цьому він має запас ходу на електричному струмі 800 км. Варто відзначити, що концепт-кар оснащений індуктивною системою зарядки, а батарея здатна поповнити 150 кілометрів запасу ходу за 5 хвилин.

Концепт-кар Inception стане джерелом натхнення для майбутніх продуктів Peugeot. Відповідні серійні моделі будуть представлені вже в 2025 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: