Jankel представив новий броньований Toyota Land Cruiser LC300

Підпишись на нас:

Jankel, розробник і виробник високотехнічних систем захисту, безпеки та захисту неурядових організацій, оголосив про офіційний запуск свого нового броньованого автомобіля Toyota Land Cruiser LC300.

Подробиці

Jankel є відомим у світі постачальником цивільних броньованих транспортних засобів (CAV), і цей новий броньований варіант останньої моделі Toyota Land Cruiser 300 вважається «найкращим у своєму класі» продуктом.

Забезпечуючи безпрецедентний рівень захисту, функціональності та надійності, заснований на багаторічних відгуках користувачів, новий Jankel LC300 вже користується попитом у багатьох міністерств оборони та неурядових організацій (НУО).

Jankel запускає новий броньований Toyota Land Cruiser LC300

Після кваліфікації LC300 відповідно до останнього видання 3 міжнародних стандартів VPAM BRV і ERV (VR7) Янкель інвестував у те, щоб розроблена платформа забезпечувала найкращий захист своїм клієнтам на внутрішньому ринку Великобританії та максимізувала свій експортний потенціал для широких міжнародних користувачів. групи. Компанія Jankel пишається тим, що була першою, хто сертифікував свій автомобіль VR7 до Edition 3, у якому використовуються біофідельні манекени для розуміння справжнього впливу на пасажирів автомобіля. Jankel LC300 був розроблений із застосуванням кріплення на болтах, модульності електричних систем і унікальних запатентованих технологій, щоб забезпечити клієнтам 10-річний термін служби.

Офіційний запуск продукту відбувається в той момент, коли комплексна програма розробки наближається до завершення. Розуміючи вимогу забезпечити перспективний дизайн із самого початку, включаючи варіанти для клієнтів, Jankel знайшов час, щоб розробити та перевірити свій дизайн з ключовими відмінностями, не бажаючи поспішно виходити на ринок, поки не буде повністю готовий це зробити. Як результат, новий LC300 від Jankel забезпечує «найкращий у своєму класі» захист, безпеку, можливості та функціональність, включаючи захист, сертифікований для третього ряду сидінь, що дозволяє розмістити 7 осіб.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: