Мерседес Гелендваген перетворили на «монстрообразного» позашляховика

Підпишись на нас:

Мистецька інсталяція під назвою Project Mondo G була представлена ​​сьогодні на виставці Moncler «The Art of Genius», яка відбулася під час Лондонського тижня моди у Великій Британії. Концептуальний витвір мистецтва має стати несподіваним реверансом від Mercedes, за словами Britta Seeger, керівника відділу маркетингу та продажів Mercedes.

Подробиці

Команда проекту Mondo G показала, як працювати з контрастами між прямолінійним дизайном позашляховика та м’яким круглим дизайном куртки. Mercedes каже, що це створює «злиття протилежностей», яке перетворює G-Class на скульптуру.

Мерседес Гелендваген «взули» в колеса з пуховика

На додаток до масивних стьобаних коліс і такого ж стьобаного даху, які збільшують і без того немаленькі пропорції G-класу, Project Mondo G також має ряд більш тонких деталей. Серед них блискавка на даху, дуже піднятий повітрозабірник і патинований зовнішній вигляд автомобіля, що робить його більш схожим на справжній позашляховик.

Мерседес Гелендваген «взули» в колеса з пуховика

Незважаючи на те, що Project Mondo G є витвором мистецтва , він є чималим звіром, вагою 2,5 тонни. З додаванням коліс він має ширину 3,4 метра, висоту 2,8 метра і довжину 4,6 метра.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: