Geely готує до дебюту свій перший мінівен: проїде 600 км без заправки на АЗС

Підпишись на нас:

Мінпром Китаю розмістив у Мережі сертифікаційні документи, які розкривають інформацію про нову комерційну модель Geely XSpace 2024 року. Поки що цей автомобіль заявлений під британським брендом LEVC. Однак також вийде і версія під материнською маркою.

Подробиці

Новинка являє собою комерційний мінівен, у салоні якого розміщуються 4 або 3 посадкових місць. Він буде приводитися в рух за допомогою електричного агрегату, а його запас ходу досягне 600 км.

Довжина комерційної новинки становитиме 5316 мм при колісній базі в 3185 мм. Ширина і висота дорівнюють 1998 і 1940 мм, відповідно. Автомобіль отримає один електродвигун потужністю 272 кінських сил. Під підлогою будуть розміщені комірки CATL ємністю від 73 до 120 кВт/год. В оснащення машини має увійти система швидкої зарядки.

Geely готує дебютний комерційний мінівен: фото та перша інформація

Завдяки їй заповнити АКБ з 10 до 80 відсотків можна буде всього за 30 хвилин. А 10-хвилинна зарядка дасть змогу автомобілю проїхати 200 км. Схоже, що новинка побудована на одній платформі з Zeekr 009, яка називається SEA. Також повідомляється, що китайська комерційна “електричка” отримає пружинну підвіску, задньопривідну систему, панорамний дах, висувні підніжки тощо. Крісла другого ряду зможуть регулюватися поздовжньо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: