В Україну можуть привезти седан Chevrolet вартістю 13 000 доларів

Підпишись на нас:

В Узбекистані компанія UzAuto Motors розпочала випускати серійні бюджетні седани Chevrolet Onix. І, за неофіційними даними, вони можуть з’явитися на авторинку України. Нагадаємо, що з 2021 року в Україні відновився продаж Chevrolet. І тому можна припустити, що седан Onix також з’явиться в Україні.

Chevrolet Onix мав непростий шлях від ідеї до конвеєра в Узбекистані. З літа 2022 року UzAuto Motors розпочався продаж тестової моделі. Сьогодні седани Onix в Узбекистані випускають серійно.

Що ми знаємо про Chevrolet Onix? Це модель компактна, розробка родом з Південної Америки, а конкретно – Бразилії. Дизайн має демократичний вигляд, як ззовні, так і салон. Це бюджетна, проста і надійна модель бренду Chevrolet. Машина укомплектована двома подушками безпеки, кондиціонером, системами ABS та ESP, аудіосистемою та іншим.

Чи з'явиться в Україні новий седан Chevrolet вартістю 13 000 доларів

Chevrolet Onix має  1,2 л двигун з турбонаддувом та без нього.  Потужність складає 90 к.с. та 132 к.с. Авто має 6-ступінчасту механічну або 5-ступінчасту автоматичну коробку передач.

Як вже говорилося, Chevrolet Onix є бюджетною моделлю автомобілів. В Узбекистані за машину потрібно віддати 13 200 доларів. Відповідно, що після появи на ринку України його ціна для українців буде значно вищою. Але Chevrolet Onix все рівно залишається однією з найдешевших моделей. Проте, на жаль, офіційної інформації про постачання в Україну ще немає. 

Компанія Chevrolet представила в Україні трьома моделями – це Chevrolet Spark, Nexia та Cobalt.

Chevrolet Spark містить у базовій комплектації 1,25 л двигун потужністю 85 к.с. та 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Ціна такого автомобіля від 432 000 гривень. 

Chevrolet Nexia містить у базовій комплектації 1,5 л двигун потужністю 106 к.с. та  5-ступінчастою механічною коробкою передач та вартує від 449 000 гривень.

Chevrolet Cobalt у базовій комплектації має 1,5 л двигун потужністю 106 к.с. та 5-ступінчасту механічну коробку передач та коштує від 455 000 гривень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: