Mitsubishi випустить новий бюджений кросовер, який проїде 610 км без АЗС

Підпишись на нас:

Альянс Renault-Nissan-Mitsubishi не приховує, що всі три компанії ділять між собою більшу частину деталей. Завдяки такому підходу автовиробникам вдається ретельно розподіляти та контролювати витрати, заощаджуючи час і кошти на власні розробки.

Подробиці

Але час від часу ця трійця застосовує трохи інший підхід – просто міняючи емблеми на машинах один одного. Наприклад, Renault Clio продається як Mitsubishi Colt. Незабаром у такої схеми з’явиться ще один послідовник. Він вийде в продаж у 2024 році.

Стверджується, що йдеться про новий кросовер Mitsubishi, який має виявитися копією електричного “паркетника” Renault Scenic. Колись той був невеликим мінівеном, але нещодавно переродився в “батарейний” SUV.

Mitsubishi випустить новий кросовер із "французьким колоритом"

Якщо автомобіль буде прямою переробкою, то суттєвої різниці між оригіналом і його похідною від Mitsubishi ніхто не побачить. Варіанти силових агрегатів у кросовері японської марки, найімовірніше, також виявляться спільними зі Scenic.

Нагадаємо, базова версія електричного “паркетника” Renault видає 170 кінських сил і 280 Нм, тоді як “топова” модифікація має потужність 220 кінських сил і 300 Нм.

Mitsubishi випустить новий кросовер із "французьким колоритом"

Запас ходу стартової комплектації Scenic становить 420 кілометрів, в той час як більш продуктивне виконання здатне проїжджати без підзарядки до 610 кілометрів.

У продаж новий кросовер Mitsubishi на базі Renault надійде в першому кварталі 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: