У Німеччині назвали найнадійніші авто з пробігом: серед них є популярні у українців моделі

Підпишись на нас:

Експерти TÜV SÜD підготували рейтинг найякісніших вживаних авто в Німеччині. Вони ґрунтувалися на даних про критичні несправності, які були зафіксовані під час технічного огляду.

Подробиці

При складанні рейтингу враховувався аналіз понад 10 млн. автомобілів. У результаті фахівці TÜV SÜD виявили найякісніші машини і встановили, що середній вік авто на німецьких дорогах становить трохи більше десяти років.

Серйозні поломки в цьому році були виявлені у 20,5% перевірених автомобілів, тоді як 2022-го цей показник становив 17,9%. Експерти пояснюють це загальним старінням автопарку та погіршенням матеріального становища багатьох власників, через що вони заощаджують на ТО.

Найякісніші автомобілі експерти розподілили за віковими групами. Так, серед 2-3-річних машин лідером став Seat Alhambra. У таких машин були виявлені серйозні несправності менш ніж у 15 відсотках випадків. Серед автомобілів у віці 4-5 років переможцем став BMW 2-Series Tourer із 17,6% виявлених несправностей. Паркетник “Дастер” став лідером у рейтингу авто до 7 років, а сегменти вживаних авто у віці 8-9 та 10-11 років очолив седан “Логан”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: