Найлегшу у світі мобільну мінометну систему об’єднали з баггі

Підпишись на нас:

Компанія Milanion NTGS розробила найлегшу та найуніверсальнішу у світі мобільну мінометну систему, яка дебютувала на IDEX 2023.

Подробиці

Як зазначили в компанії, нова легка артилерійська система під назвою Alakran ‘S’ інтегрована з багатопрохідним баггі Polaris RZR dune.

Alakran ‘S’ — це найуніверсальніша мобільна мінометна система, яка забезпечує найвищу продуктивність для 81-мм швидкострільної підтримки наземних бойових підрозділів у ворожому динамічному середовищі.

Alkaran 'S'

Згідно з прес-релізом Milanion NTGS, Alkaran ‘S’ може вистрілити 8 пострілів і залишити це місце менше ніж за 2 хвилини. Крім того, електромеханічні двигуни забезпечують автоматичне, швидке і точне прицілювання. Alakran ‘S’ оснащено власною системою керування вогнем (FCS), яка використовує технологію GIS і нові функції, такі як зональна стрільба та багаторазова стрільба.

Генеральний директор Milanion NTGS Хуліо Естрелла сказав:

«Alakran відомий своєю міцністю та надійністю на полі бою. На відміну від інших сучасних мінометних систем, запатентована система охолодження ствола Alakran дозволяє вести постійний швидкий вогонь без обмежень за часом, вирішуючи критичну проблему перегріву на полі бою. Завдяки запатентованій подвійній опорній пластині Alakran передає всю силу віддачі на землю, забезпечуючи неперевершену точність і безпеку оператора під час стрільби».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: