Дорогий суперкар McLaren Artura 2023 року продають всього за $25000

Підпишись на нас:

McLaren Artura пройшов складний шлях до виробництва та поставок. Але від старту продаж цього суперкару до першої аварії пройшло зовсім мало часу.

Подробиці

Ця модель Artura, зареєстрована на сайті CoPart і розташована в Сіракузах, штат Нью-Йорк. Вона виконана в помаранчевому кольорі McLaren Orange з жалюзі з вуглецевого волокна. Там, безумовно, багато пошкоджень на обох кінцях автомобіля і певна частина кузова відсутня з боку водія.

Десятиспицеві легкосплавні диски Dynamo Forged виглядають так, ніби вони все ще в пристойному стані. Гальмівний пакет також може принести великі гроші на вторинному ринку, оскільки супорти підібрані за фарбою. Незважаючи на значні зовнішні пошкодження, салон також виглядає досить чистим, незважаючи на вистріл подушки безпеки на рульовій колонці. Слід зазначити, що спортивні ковшеподібні сидіння з підігрівом коштують на вторинному ринку, стільки ж, скільки в даний момент пропонують за все авто.

Artura знаменує нову главу для McLaren. Це флагманська модель із гібридною силовою установкою потужністю 671 к.с., заднім приводом і максимальною швидкістю 330 км/год. Така потужність і швидкість, безумовно, роблять його автомобілем, гідним поваги.

На момент написання цієї статті максимальна ставка зроблена на це авто – 25 750 доларів США, що становить приблизно одну десяту початкової базової ціни в $296 825.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: