Армія США проводить десантні випробування нового наземного безпілотника

Підпишись на нас:

Американські десантники нещодавно провели випробування на падіння нового безпілотного наземного транспортного засобу, який може бути активно задіяним під час майбутніх операцій.

Подробиці

Новий робот під назвою Small Multipurpose Equipment Transport (S-MET) сконструйований для того, щоб полегшити навантаження на солдата, загін та малий підрозділ, які виконують пішу бойову місію. Робот використовується для транспортування додаткових припасів і важливого обладнання для місії, що значно підвищує бойову ефективність.

Армія США проводить десантні випробування нового неземного безпілотника

Структура S-MET включає профіль сумісності, робототехнічну операційну систему та сумісну архітектуру для безпілотних систем.

Під наглядом Управління випробувань повітряно-десантних і спеціальних операцій було проведено серію оцінок, у тому числі випробування зі змодельованим десантуванням. Ці випробування мали на меті переконатися, що S-MET зможе витримати удар при приземленні після скидання з повітря.

Армія США проводить десантні випробування нового неземного безпілотника

Ця універсальна система відповідає вимогам щодо мобільності бойових груп піхотної бригади та підсилює стратегічне бачення армії щодо швидкої інтеграції можливостей роботизованих і автономних систем, спрямованих на пом’якшення ризиків, з якими стикаються солдати під час бойових дій.

Армія США проводить десантні випробування нового неземного безпілотника

Була проведена низка успішних випробувань повітряного десантування на низькій швидкості, кожне з яких супроводжувалося оперативними навчаннями з різними маневровими тренуваннями. Дані, зібрані під час цих випробувань, будуть ключовими для інформування армійського керівництва про продуктивність S-MET, сприяючи прийняттю важливих рішень щодо його виробництва.

Перед десантуванням солдати пройшли комплексну підготовку з S-MET. Це навчання охоплювало поглиблений огляд приладів і елементів керування та ознайомлення з можливостями проведення тактичних операцій за допомогою наземного безпілотника. Військовослужбовці мали можливість переконатися в здатності S-MET долати різні профілі місцевості.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: