Tesla Model 3 потрапила в ДТП з автобусом і Audi

Підпишись на нас:

В Китаї було зафіксовано на камеру безпеки, як Tesla Model 3 на швидкості врізалася в автобус і Audi.

Подробиці

Аварія сталася 17 лютого в місті Руян, розташованому в провінції Чжецзян. На записах із камер відеоспостереження спочатку видно, як водій темно-синьої Tesla мчить через міст і перетинає його трохи «піднявшись в повітря».

Потім водій Tesla мчить до жвавого перехрестя, проїжджаючи між двома білими автомобілями та насчастя розминається з ними. Автомобіль продовжує рух, а потім врізається в задню частину автобуса, штовхаючи його вперед і зупинилася лише після того, як врізається в припарковану на узбіччі сріблясту Audi.

Початкові повідомлення з Китаю стверджували, що пасажир Model 3 отримав смертельні травми в аварії, а згодом з’явилися повідомлення про те, що вижив пасажир. Пасажир і водій були доставлені в місцеву лікарню. Car News China зазначає, що місцева поліція не прокоментувала аварію.

Незрозуміло, чи сталася аварія виключно результатом необережного водіння, чи були задіяні інші фактори, наприклад можливі проблеми з самим автомобілем. Ми не сумніваємося, що Tesla розслідує аварію, щоб визначити причину.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: