Польська армія отримує нові бронемашини-амфібії KTO Rosomak

Підпишись на нас:

Польський холдинг PGZ рівно рік тому анонсував постачання національним збройним силам 29 нових бронетранспортерів KTO Rosomak у медичній версії.

Подробиці

Польські “Росомахи” мають схему шасі 8×8 і оснащені дизелем Scania DI 12 на 480-543 “конячки”. Броньовані машини цієї моделі мають чудову маневреність і здатність пересуватися водоймами на швидкостях до 10 км/год. із десятком бійців усередині. Крім евакуаційно-медичної версії, Rosomak пропонується ще в декількох модифікаціях, зокрема протитанковій і транспортувальній.

Оборонні підприємства Польщі також займаються розробкою бронетранспорта NKTO для полювання на танки і підтримки піхоти. Ця машина має як озброєння 30-мм гармату, 7,62-мм кулемет UKM-2000C і протитанкові ракети Spike.

Військо Польське почало отримувати нові 5-колісні транспортні машини з дистанційно керованими баштовими системами і пусковими установками ZSSW-30 для ураження броньованих цілей і споруд противника.

Незважаючи на невизначеності в політиці закупівель нового уряду, поставки сучасної техніки свідчать про прагнення Польщі підтримувати і зміцнювати свої збройні сили.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: