В гаражі знайшли унікальну «капсулу часу» 1931 року випуску

Підпишись на нас:

Серед любителів класичних автомобілів Duesenberg є одними з найбільш вражаючих екземплярів. Ці розкішні автомобілі виготовлялися невеликими тиражами з початку 20-х років і до моменту банкрутства компанії в 1937 році. Саме тому, побачити такий автомобіль в ідеальному стані сьогодні — рідкість. Враховуючи, що ці машини приносять чималі гроші на аукціонах – це справжня знахідка.

Подробиці

Duesenberg Model J 1931 року випуску понад 50 років був захований у зачиненому та опалюваному гаражі. Його знайшов Даг Прей, який володіє компанією Auburn Cord Duesenberg у Брокен-Ерроу, штат Оклахома. Коли йому зателефонувала жінка, яка зберігала автомобіль у своєму гаражі, він майже не повірив. Він швидко домовився з нею про відвідування місця, щоб особисто оглянути автомобіль.

В гаражі на нього чекав Duesenberg з кузовом Murphy. Це кабріолет, який є одним із 25 коли-небудь зроблених подібних авто. Гараж був настільки малим, що задній бампер довелося зняти, щоб закрити двері після того, як автомобіль був поміщений всередину.

Від моменту вивезення автомобіля з гаража до його розвантаження в Auburn Cord Duesenberg Company все було задокументовано на відео нижче.

Згідно зі словами Дага Прея, план щодо автомобіля полягає в тому, щоб привести автомобіль у робочий стан і їздити, а потім деякий час демонструвати його у стані «як знайдено», перш ніж планувати повну реставрацію в майбутньому.

Duesenbergs завжди були дуже цінні на аукціонах, зустрічались навіть екземпляри, які продавалися за мільйони доларів з молотка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: