Вінтажний Mercedes знайдено в Дніпрі

Підпишись на нас:

Любителів вінтажних автомобілів очікував приємний сюрприз, адже виявлено Mercedes 70-х років, що виглядає як новий.

Mercedes-Benz 200D було транспортовано на територію нашої держави ще за радянських часів, але за невідомих обставин автомобіль весь цей час провів у гаражі. Пробіг 48-річного Mercedes-Benz всього 63 тис. км.

У місті Дніпро виявлено унікальну знахідку – ретро автомобіль 1975 року марки Mercedes-Benz 200D. Автомобіль за майже півстоліття не змінив свого зовнішнього вигляду. Про новину стало відомо від блогера Roma Urraco.

Седан Mercedes-Benz 200D має на одометрі 63 тис. км. Експлуатували машину мало, можливо, власник бажав зберегти такий чудовий екземпляр для нащадків. Адже у 2023 році даний автомобіль є справжньою капсулою часу. 

Стан Mercedes-Benz 200D напрочуд чудовий – лакофарбове покриття та хромовані деталі кузова не мають дефектів. Автомобіль має оригінальний салон. Під капотом автомобіля встановлено 2,0-літровий атмосферний дизель потужністю 55 к. с., що працює з 4-ступінчастою механічною КПП. Раритетний Mercedes може розвинути максимальну швидкість в 130 км/год.

Вінтажний Mercedes знайдено в Дніпрі

Існувало взагалі понад 1,9 мільйона моделей авто. Преміальний Mercedes-Benz W115 випускали з 1968 по 1976 роки. Сучасний Mercedes-Benz E-Class є нащадком Mercedes-Benz 200D.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: