Удосконалені пікапи Dodge та Ford транспортуватимуть вертольоти та легкі літаки для ЗСУ

Підпишись на нас:

Представники благодійного фонду “ГеройСаг” обіцяють адаптувати тягачі на основі Ford F350 і Dodge Ram для транспортування вертольотів територією аеродромів. Цей крок покликаний звільнити вантажівки КрАЗ-255 і Урал-4320 задля використання  для більш важливіших місій.

Подробиці

Аеродромні тягачі на базі пікапів Dodge Ram/Ford F350 з баластом у кузові легко впораються з буксируванням гвинтокрилих машин і компактних літаків територією аеродромів і баз зберігання.

Передані благодійниками удосконалені пікапи Dodge та Ford транспортуватимуть вертольоти та легкі літаки територією аеродромів

Для виконання таких операцій пікапи посилені мостами підвищеної міцності і мають доопрацьовану ходову. За необхідності пікапи зможуть набагато швидше доставити евакуаційну групи до місця вимушеної посадки літального апарату.

Раніше повідомлялося про передачу фондом “ГеройСаг” на потреби ЗСУ понад 200 одиниць пікапів і десятків тягачів. У планах благодійників – довести кількість переданої військовим техніки до 1 000 штук.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: