Які автомобілі можна купити в Україні за 100 000 гривень

Підпишись на нас:

В Україні дійсно реально придбати автомобіль до 3-х тисяч доларів, головне знайти пристойний сайт з вживаними авто та перед самою покупкою здійснити діагностику автомобіля. Проаналізувавши автосайти можна зробити висновок, що купити авто за 100 тисяч гривень є досить можливим.

Але водіям потрібно розуміти, що такі авто будуть потребувати додаткових витрат на ремонт. 

Повнорозмірні седани з 90-х

більшість автомобілів у нижньому ціновому сегменті – це великі седани, які вийшли з конвеєра у 90-х роках. Ці машини мають об’єм двигуна мінімум 2 літри. Тому найбільшою проблемою цих авто є велика витрата пального. У разі встановлення на таку автівку ГБО – витрати на пальне все рівно будуть високими. Ці автомобілі вважаються справжніми ненажерами, хоча і коштують бюджетно.

Автомобілі за 100 000 гривень

Якщо говорити про стан машини, то все залежить від конкретної моделі, її віку та інших характеристик. Якщо кузов не уражений іржею, з двигуна не капає та він не димить, то це автомобіль є гарним варіантом. Взагалі автомобілі, що випущені в 90-х, є легендами, адже їх вік помножений на досвід – вже заслуговує на повагу. 

Якщо говорити про автоматичну коробку передач, то вагома частина машин обладнані класичними гідромеханічними автомати, що при відмінному обслуговуванні напрочуд надійні. 

Якщо вчасно змінювати рідини та обережно їздити, то звичайні гідромеханічні автомати можуть слугувати довго. 

Крихітки для міста

Автомобілі за 100 000 гривень

Daewoo Matiz, Chery QQ, Opel Corsa, Renault Clio та інші схожі моделі – є дуже гідні кандидати на роль першого автомобіля для міських доріг.  Найбільше таким авто віддають перевагу жінки. Машини таких моделей коштують до 3 тисяч доларів, випущені вони до середини 2000-х років, і загалом мають чудовий стан. Тому вони мають значну перевагу над легендами з 90-х.

Обсуговуваня цих автомобілів недороге. Запчастини коштують недорого, а ремонт не спустошить гаманець. 

З приводу автоматичної трансмісії, тут така ж ситуація, як у машин 90-х. Винятком є автомобілі французьких брендів з коробкою під маркуванням DP0. Ненадійним у ній є блок соленоїдів (електромагнітних клапанів, які керують потоками робочої рідини).

Smart Fortwo

Автомобілі за 100 000 гривень

Дана крихітка, на перший погляд, є  ідеальним кандидатом для бюджетного авто. Вона економічна, компактна та мобільна для великого міста. Але таке авто вимагає великих витрат. Воно має скромний ресурс двигуна та потребує фінансових вкладень після 100-130 тисяч кілометрів пробігу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: