Кросовер Toyota RAV4 втрачає свою зразкову надійність

Підпишись на нас:

Кросовер RAV4 незалежно від покоління незмінно входив до списку найнадійніших автомобілів Toyota, але машини 2024 модельного року ризикують зіпсувати зразкову репутацію цієї японської моделі. Принаймні на це вказують дані, зібрані журналістами видання “Motorbiscuit” з провідних американських аналогічних агентств.

Подробиці

Авторитетне видання “J.D.Power” ставить RAV4 2024 оцінку за надійність 76 балів зі 100, що можна назвати досить середнім показником. Прямі конкуренти цієї “Тойоти” виглядають з точки зору безвідмовності набагато краще.

Так, наприклад, Honda CR-V 2024 модельного року заробив від цього ж журналу 80 балів, Mazda CX-5 – 82 бали, а Subaru Forester і зовсім удостоївся оцінки 84 бали.

Кросовер Toyota RAV4 втрачає свою зразкову надійність?

Інше відоме американське агентство “CarComplaints” також нарікає на падіння надійності RAV4, але вже не машин 2024 модельного року, а їх попередників, але в тому ж п’ятому поколінні (XA50).

Найбільша кількість скарг на сайті цього джерела припала на автомобіль 2019 року, тоді як найменшу кількість негативних відгуків отримали машини 2023 року.

Більшість із них стосується різних проблем, зокрема несправностей кондиціонера, збоїв у роботі екрана мультимедійної системи та гальмівної системи, а також несправностей, пов’язаних з електронікою.

Кросовер Toyota RAV4 втрачає свою зразкову надійність?

Крім них власники гібридних RAV4 нарікають на широко поширений дефект, пов’язаний з неможливістю повністю заповнити бензобак машини через його неправильну форму.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: