Розпочате серійне виробництво: Росія в Україну перекинула нові САУ

Підпишись на нас:

Російські державні ЗМІ повідомили, що російські військові перекинули в Україну новітню самохідну артилерійську установку 2С35 «Коаліція-СВ».

Подробиці

Як повідомляє російське державне інформаційне агентство ТАСС, 2С35 «Коаліція-СВ» розпочала серійне виробництво та використовується в зоні так званої СВО.

Агентство з посиланням на джерело повідомило, що «Коаліція-СВ» потрапила в серійне виробництво і зараз застосовується в поодиноких випадках. Головна мета появи цієї САУ — «зробити вирішальний вплив у контрбатарейній війні». ТАСС, однак, підкреслив, що не має офіційного підтвердження цієї інформації.

2С35 «Коаліція-СВ», також відома як «Коаліція-СВ», оснащена передовою 152-мм гарматою 2А88 зі скорострільністю понад 10 пострілів за хвилину. Він містить модернізовану автоматизацію процесів цілевказування, вибору цілей і навігації. Створена на базі танкової платформи Т-90, ця самохідна гаубиця призначена для ураження різноманітних наземних цілей, у тому числі командних пунктів, вузлів зв’язку, артилерійських і мінометних батарей, бронетехніки, систем протиповітряної та протиракетної оборони, а також сил противника до 70 кілометрів.

Екіпаж 2С35 має в використанні цифрові дисплеї та інтегрований в єдину автоматизовану систему тактичного управління, що забезпечує: цифровий зв’язок, цілодобове спостереження, автономне встановлення вогневих позицій і коригування вогню за будь-яких погодних умов. Машина реалізує режим стрільби на ходу, що раніше не виконувалося в російській артилерії.

«Коаліція-СВ», розроблена підприємствами корпорації «Ростех» конгломерату «Уралвагонзавод», розроблена ЦНДІ «Буревісник» і виготовлена ​​Уральським заводом транспортного машинобудування (Уралтрансмаш).

«Коаліція-СВ» дебютувала на Росіїї на Параді Перемоги 9 травня 2015 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: