ТОП-5 вживаних авто за 300 000 грн, які будуть справно служити довгі роки

Підпишись на нас:

У наші дні обійтися без автомобіля не так просто, але і купити новий – не найдоступніше завдання. Тому більшість, як і раніше, розглядає вживані автомобілі і в основному орієнтується на прийнятний бюджет, наприклад, до 300 000 грн. Хотілося б розглянути кілька автомобілів, які заслуговують на увагу з таким бюджетом, і які точно можна купувати і згодом не шкодувати про своє рішення.

Mazda 3

ТОП-5 авто за 180 000 грн, які точно не розчарують

Відповідаючи на питання, що купити за 300 000, хотілося б виділити цей автомобіль у першому поколінні. Цей варіант гарний тим, що за умови своєчасного обслуговування і грамотного використання він буде справно служити довгі роки. А що найголовніше: в будь-який момент автомобіль можна буде продати, не втративши при цьому сильно в грошах. Причина досить проста – це неймовірна популярність моделі. Інша справа, що не так просто буде знайти Mazda 3 в хорошому стані і без космічного пробігу. Розглянути ж за ці гроші варто варіанти 2007 – 2009 років виробництва.

Ford Focus

ТОП-5 авто за 180 000 грн, які точно не розчарують

Ще одна дуже популярна в наші дні модель. При цьому йдеться абсолютно про всі покоління, незважаючи на вік. Що стосується бюджету в 300 000, то тут вже можна буде звернути увагу на відносно свіжі варіанти в третій генерації. Це будуть автомобілі 2011 – 2012 років випуску. Машина приваблює своєю доступністю, надійністю, а також гарним оснащенням і доволі високим рівнем комфорту. У цьому бюджеті зараз можна розглянути Focus з невеликим пробігом у 150 – 200 тисяч кілометрів без нарікань до техніки та кузова.

Renault Sandero

ТОП-5 авто за 180 000 грн, які точно не розчарують

На тлі представників класу C, а також доступних “бюджетників” у 10-13-річному віці, чомусь чимало автомобілістів не беруть до уваги можливість взяти свіжіший ТЗ. Нехай це і буде простіший автомобіль і з менш привабливим дизайном.

В цьому разі йдеться про Sandero в першому поколінні 2014 – 2015 років виробництва в дуже хорошому стані і з пробігом у 100 – 150 тисяч км. Автомобіль не так вражає за оснащенням і комфортом, але зате в буквальному сенсі позбавляє власника головного болю, пов’язаного з ремонтом і обслуговуванням. Запчастини та витратні матеріали на цю модель недорогі, а при своєчасному утриманні машина і зовсім стабільно служить довгі роки без жодного ремонту.

Nissan Almera Classic

ТОП-5 авто за 180 000 грн, які точно не розчарують

Цей варіант у наші дні можна розглянути і з меншим бюджетом. Однак, якщо підбирається дійсно хороша машина з мінімальним пробігом, то орієнтуватися вже доводиться на 300 000 грн. Це буде Almera Classic 2011 – 2012 років виробництва в хорошій комплектації і з пробігом до 150 тисяч км. Головне, що в цьому бюджеті можна розглянути до купівлі ТЗ на “автоматі”, який не матиме проблем з технікою або проявів корозії в прихованих місцях. Отже, власнику не доведеться в найближчому майбутньому витрачатися на ремонт.

Peugeot 308

ТОП-5 авто за 180 000 грн, які точно не розчарують

У наш час багато автомобілістів намагаються обходити стороною “французів”, а даремно, оскільки серед наворочених і занадто складних моделей тут нерідко можна зустріти і доволі прості та доступні в обслуговуванні машини, які за надійністю не поступаються найближчим конкурентам. Яскравий приклад – це Peugeot 308 у першому поколінні в рестайлінговій модифікації з 1,6-літровим мотором на “механіці” або з “автоматом”. Це комфортний і добре укомплектований автомобіль з приємним дизайном і надійною технічною частиною. Купити такий ТЗ 2010 – 2012 років виробництва можна за 300 000 грн, при цьому у машини буде пробіг близько 200 тис. км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: