Зарядні станції YASNO E-mobility: де підзарядити авто прямуючи з Києва в Одесу

Підпишись на нас:

Не дивлячись на складну ситуацію з електроенергією, попит на електротранспорт набирає обертів. Тому в Україні продовжують з’являтися зарядні станції для електричних автомобілів.

З’явилася інформація, що ще однією станцією облаштували АЗС Shell поблизу міста Умань в Черкаській області.

До цього напрямок «Київ-Одеса» було обладнано трьома зарядними станціями YASNO E-mobility. Тому для того, щоб українські водії з електрокарами відчували себе комфортно та впевнено, було встановлено ще одну зарядну станцію. Станція має можливість забезпечити одночасну зарядку двох електромобілів через порти 50 кВт постійного та 22 кВт змінного струму.

Скористатися послугою нової зарядної станції можна за адресою: Черкаська обл., Уманський р-н, с/рада Дмитрушківська, автодорога Київ-Одеса, 200 км+850м. Взагалі АЗС Shell має 16 зарядних станцій.

Водії можуть знайти геолокацію зарядки на гугл карті, а розрахуватися за послугу через мобільний застосунок YASNO E-mobility. Також мобільна програмка покаже вам чи вільна зарядка у даний час.

Також копанія YASNO E-mobility в кінці січня 2023 року встановила дві зарядні станції у прикордонних пунктах Львівської та Закарпатської областей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: