Від 3 л на 100 км: аналітики назвали автомобілі з невеликою витратою палива

Підпишись на нас:

Постійне подорожчання палива в Україні змушує потенційних покупців орієнтуватися на цей параметр під час купівлі авто. Аналітики групи Auto-Consulting представили перелік найекономічніших машин вартістю до $30 000.

Подробиці

У сегменті А-класу виділяється Hyundai i10 з вельми скромною “ненажерливістю” на рівні 4,2 л/100 км. До трійки лідерів також увійшли малолітражний Fiat 500 і Suzuki Ignis з “м’якою” гібридною установкою.

У категорії В-класу модель Yaris Hybrid від “Тойота” посідає перше місце (3,1 л/100 км). За ним розташувалися Citroen С3 і Skoda Fabia.

Найкращими за витратою пального в С-класі визнано сітроенівські моделі C-Elysee і С4, опелівську “Астру”, сеатівський Leon і автомобілі Peugeot 301 і 308.

У сегменті мінівенів і фургонів найкращими названо фордівський Transit Courier, ситроенівський Berlingo, опелівський Combo Life, реношний Express і Peugeot Rifter, що пропонують економічні турбодизелі.

Список найбільш економних кросоверів, за версією укладачів рейтингу, виглядає так: Toyota Yaris Cross/DS 3, Peugeot 2008 і Opel Grandland.

Вибір економічного автомобіля важливий для водіїв в умовах зростання цін на паливо. Перераховані вище моделі надають різні бюджетні варіанти для покупців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: